​Kloakservice Nord ApS tilbyder kloak døgnservice i Nordjylland herunder i Aalborg, Randers og Hjørring. Vi kommer altid, så hurtigt vi kan, når du står i en akut situation. Du vil aldrig komme til at betale for mere, end vi udfører i vores kloak døgnservice, ligesom vi ikke påbegynder et arbejde, som vi ikke har aftalt.

​Det er naturligvis forskelligt, hvorfor kunderne bruger vores kloak døgnservice, men det vil tit være i forbindelse med en tilstoppet kloak eller en forstoppet faldstamme. Ofte vil det være nok med et mindre indgreb, mens det i andre tilfælde er nødvendigt med en kloakspuling. I enkelte tilfælde kan det også blive nødvendigt med en slamsugning.

​Vores kloak døgnservice vil forsøge at afhjælpe problemet​

​I de lidt værre tilfælde, hvor der er brug for kloak døgnservice, oplever vi sammenstyrtede kloakker eller forbindelsesrør, og vi oplever faldstammer, som er blevet utætte. Det kan også ske, at vi finder større rotteskader.

​I tilfælde med rotter, sammenstyrede kloakker og utætte rør er det ikke altid muligt at afhjælpe problemer omgående, men vi vil forsøge at finde en midlertidig løsning, som dels begrænser skaderne og dels gør det muligt at benytte brugsvand og toiletter i boligen.

Hvis kloakken ikke virker så ring til vores døgnservice​

​Du er altid velkommen til at benytte vores døgnservice, hvis du oplever akutte problemer med din kloak, dine afløbsrør eller dine faldstammer. Ring til Kloakservice Nord på telefon 42 60 96 00, når du får brug for hurtig udrykning og omgående hjælp.​

​Bliv også kontaktet ved at udfylde formularen.

hvad siger vores kunder?

Vores kunder elsker os!
​Læs herunder hvad der bliver sagt om Kloakservice Nord ApS.

"Problemfrit forløb og god rådgivning"

Har netop brugt Kloakservice Nord til en opgave centralt i Aalborg. En sand fornøjelse fra første tlf. samtale til udført arbejde.

Troels Brix

"God og hurtig service!"

Super service serveret med smil. Og giver gerne råd og vejledning samt der er hurtig responstid. Absolut det firma vi bruger fremover.

Anja Post Jensen

"fem stjerner til kloakservice nord"

Fantastisk firma !! Vi kan kun give vores bedste anbefalinger til Kloak Service Nord. Hele forløbet og arbejdet var over alle forventninger.

Rikke Wolff

Se flere anmeldelser på Facebook​

bestil Akut og forebyggende kloakservice i dag

​Vi bestræber os også på at komme ud til kunden så hurtigt som muligt for at udføre kloakservice opgaver. Dertil kommer, at vi har kloak døgnservice, så du kan ringe til os, hvis der opstår et akut problem med dit kloak- eller afløbssystem.

Kloakservice Nord tilbyder med andre ord både akut og forebyggende kloakservice opgaver, og det kan række over arbejdsområder som for eksempel slamsugning, kloakspuling og TV-inspektion af kloak.

Du kan ringe til os på telefon 4260 9600, men du kan også sende en e-mail til info@kloakservicenord.dk, hvis du vil høre, hvad vi kan tilbyde inden for kloakservice opgaver, eller hvis du ønsker et godt tilbud.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kloakservice Nord ApS 

Rådyret 153, 9530 Støvring

Klik her for rutevejledning

CVR: 36709154

Kontakt os

Telefon: 4260 9600

E-mail: info@kloakservicenord.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Vi har døgnåbent - alle ugens dage.

Mails besvares alle dage.