Kloak døgnservice ved akutte problemer​

Kloakservice Nord ApS tilbyder kloak døgnservice i Nordjylland herunder i Aalborg og Hjørring. Vi kommer altid, så hurtigt vi kan, når du står i en akut situation. Du vil aldrig komme til at betale for mere, end vi udfører i vores kloak døgnservice, ligesom vi ikke påbegynder et arbejde, som vi ikke har aftalt.

Det er naturligvis forskelligt, hvorfor kunderne bruger vores kloak døgnservice, men det vil tit være i forbindelse med en tilstoppet kloak eller en forstoppet faldstamme. Ofte vil det være nok med et mindre indgreb, mens det i andre tilfælde er nødvendigt med en kloakspuling. I enkelte tilfælde kan det også blive nødvendigt med en slamsugning.

Vores kloak døgnservice vil forsøge at afhjælpe problemet​

​I de lidt værre tilfælde, hvor der er brug for kloak døgnservice, oplever vi sammenstyrtede kloakker eller forbindelsesrør, og vi oplever faldstammer, som er blevet utætte. Det kan også ske, at vi finder større rotteskader.

I tilfælde med rotter, sammenstyrede kloakker og utætte rør er det ikke altid muligt at afhjælpe problemer omgående, men vi vil forsøge at finde en midlertidig løsning, som dels begrænser skaderne og dels gør det muligt at benytte brugsvand og toiletter i boligen

Hvis kloakken ikke virker så ring til vores døgnservice​

​Du er altid velkommen til at benytte vores døgnservice, hvis du oplever akutte problemer med din kloak, dine afløbsrør eller dine faldstammer. Ring til Kloakservice Nord på telefon 42 60 96 00, når du får brug for hurtig udrykning og omgående hjælp.​

Bliv også kontaktet ved at udfylde formularen

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2

​Vurderet 4 / 5 stjerner på baggrund af mere end 7 anmeldelser på​ Facebook

​Firmaoplysninger

Kloakservice Nord

CVR: 36709154​

​Her finder du os

​Kontaktoplysninger