​​Kloakservice Nord ApS tilbyder kloakrensning af tilstoppede kloakker, afløbsforbindelse og faldstammer, ligesom vi kan udføre slamsugning, hvis det ikke er tilstrækkeligt med en kloakrensning. Det er også muligt for os at tilbyde servicespul som led i ordinær vedligeholdelse af dine kloakker og afløbsrør på din ejendom i blandt andet Aalborg, Randers & Hjørring samt mange andre steder i Nordjylland.

Det er ikke altid at du kan undgå en kloakrensning ​

Hvis du oplever et problem med din kloak, kan det være, at problemet er dit afløb. Derfor kan du forøge at hælde et par liter kogende vand igennem afløbet. Du kan også forsøge at skille vandlåsen ad.

Såfremt det ikke hjælper, og der forsat er større eller mindre lugtgener, eller der stadig er en hel eller delvis forstoppelse et sted i kloak- eller afløbsrørene, så kan det være nødvendigt med en kloakrensning. Og vi tilbyder døgnvagt på kloakservice, hvis du står med et akut problem, så du atter kan bruge vand og toiletter i boligen. ​Det kan for eksempel være, at din kloak er blevet tilstoppet af rødder, grene, sten eller grus, men der kan også være rotteproblemer. Dette vil vi naturligvis forholde os til, før vi påbegynder en kloakrensning.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud​

​Såfremt du ønsker eller har behov for kloakrensning, og måske slamsugning, så ring til Kloakservice Nord på telefon 4260 9600 eller send en e-mail til info@kloakservicenord.dk og få en god pris.

hvad siger vores kunder?

Vores kunder elsker os!
​Læs herunder hvad der bliver sagt om Kloakservice Nord ApS.

"Problemfrit forløb og god rådgivning"

Har netop brugt Kloakservice Nord til en opgave centralt i Aalborg. En sand fornøjelse fra første tlf. samtale til udført arbejde.

Troels Brix

"God og hurtig service!"

Super service serveret med smil. Og giver gerne råd og vejledning samt der er hurtig responstid. Absolut det firma vi bruger fremover.

Anja Post Jensen

"fem stjerner til kloakservice nord"

Fantastisk firma !! Vi kan kun give vores bedste anbefalinger til Kloak Service Nord. Hele forløbet og arbejdet var over alle forventninger.

Rikke Wolff

Se flere anmeldelser på Facebook​

bestil Akut og forebyggende kloakservice i dag

​Vi bestræber os også på at komme ud til kunden så hurtigt som muligt for at udføre kloakservice opgaver. Dertil kommer, at vi har kloak døgnservice, så du kan ringe til os, hvis der opstår et akut problem med dit kloak- eller afløbssystem.

Kloakservice Nord tilbyder med andre ord både akut og forebyggende kloakservice opgaver, og det kan række over arbejdsområder som for eksempel slamsugning, kloakspuling og TV-inspektion af kloak.

Du kan ringe til os på telefon 4260 9600, men du kan også sende en e-mail til info@kloakservicenord.dk, hvis du vil høre, hvad vi kan tilbyde inden for kloakservice opgaver, eller hvis du ønsker et godt tilbud.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kloakservice Nord ApS 

Rådyret 153, 9530 Støvring

Klik her for rutevejledning

CVR: 36709154

Kontakt os

Telefon: 4260 9600

E-mail: info@kloakservicenord.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Vi har døgnåbent - alle ugens dage.

Mails besvares alle dage.