Kloakrensning af tilstoppede kloakker og afløb​

Kloakservice Nord ApS tilbyder kloakrensning af tilstoppede kloakker, afløbsforbindelse og faldstammer, ligesom vi kan udføre slamsugning, hvis det ikke er tilstrækkeligt med en kloakrensning.

Det er også muligt for os at tilbyde servicespul som led i ordinær vedligeholdelse af dine kloakker og afløbsrør på din ejendom i blandt andet Aalborg & Hjørring samt mange andre steder i Nordjylland.

Det er ikke altid at du kan undgå en kloakrensning ​

Hvis du oplever et problem med din kloak, kan det være, at problemet er dit afløb. Derfor kan du forøge at hælde et par liter kogende vand igennem afløbet. Du kan også forsøge at skille vandlåsen ad.

Såfremt det ikke hjælper, og der forsat er større eller mindre lugtgener, eller der stadig er en hel eller delvis forstoppelse et sted i kloak- eller afløbsrørene, så kan det være nødvendigt med en kloakrensning. Og vi tilbyder døgnvagt på kloakservice, hvis du står med et akut problem, så du atter kan bruge vand og toiletter i boligen.

​Det kan for eksempel være, at din kloak er blevet tilstoppet af rødder, grene, sten eller grus, men der kan også være rotteproblemer. Dette vil vi naturligvis forholde os til, før vi påbegynder en kloakrensning.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud​

​Såfremt du ønsker eller har behov for kloakrensning, og måske slamsugning, så ring til Kloakservice Nord på telefon 42 60 96 00 eller send en e-mail til info@kloakservicenord.dk og få en god pris.​

Bliv kontaktet ved at udfylde formularen​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2

​Vurderet 4 / 5 stjerner på baggrund af mere end 7 anmeldelser på​ Facebook

​Firmaoplysninger

Kloakservice Nord

CVR: 36709154​

​Her finder du os

​Kontaktoplysninger