​Kloakservice Nord ApS tilbyder kloakspuling af tilstoppet kloak. Det kan for eksempel være, hvis kloakken er blevet tilstoppet af rødder, grene, sten eller grus, at der bliver brug for kloakspuling. Vi kan i samme forbindelse tilbyde slamsugning. Vi kan også udføre kloakspuling som led i ordinær vedligeholdelse af din kloak og dine afløb, selvom at den ikke er tilstoppet.

​Der kan være mange årsager til en tilstoppet kloak

​Der kan være flere årsager til at der er brug for kloakspuling af en tilstoppet kloak eller et lignende problem. Generelt anbefales det at hælde et par liter kogende vand igennem afløbet hver uge, herunder når der opstå lugtgener eller en forstoppelse. Ofte kan problemet også afhjælpes ved at skille vandlåsen ad.

Hvis dette ikke hjælper, og du fortsat har en tilstoppet kloak, så står vi parat til at komme ud og lave en kloakspuling, og eventuelt en slamsugning. Vi har døgnvagt, så du kan også ringe til os i akutte tilfælde.​

Ring til os hvis du har brug for en kloakspuling​

​Kloakservice Nord vægter god kundeservice, høj effektivitet og fleksibel effektivitet. Dertil kommer, at vores kunder aldrig skal betale for mere, end vi har udført og aftalt i forbindelse med en tilstoppet kloak og en kloakspuling. Vi er klar over, at vores kunder ikke vil komme igen, og at de heller ikke vil anbefale os, hvis de ikke bliver tilfredse med vores kloakspuling.

Hvis du har en tilstoppet kloak og har brug for kloakspuling, og eventuel slamsugning, i for eksempel Aalborg, Randers & Hjørring eller andre steder i Nordjylland, så er du velkommen til at ringe til os på telefon

4260 9600 eller sende en e-mail på info@kloakservicenord.dk.

hvad siger vores kunder?

Vores kunder elsker os!
​Læs herunder hvad der bliver sagt om Kloakservice Nord ApS.

"Problemfrit forløb og god rådgivning"

Har netop brugt Kloakservice Nord til en opgave centralt i Aalborg. En sand fornøjelse fra første tlf. samtale til udført arbejde.

Troels Brix

"God og hurtig service!"

Super service serveret med smil. Og giver gerne råd og vejledning samt der er hurtig responstid. Absolut det firma vi bruger fremover.

Anja Post Jensen

"fem stjerner til kloakservice nord"

Fantastisk firma !! Vi kan kun give vores bedste anbefalinger til Kloak Service Nord. Hele forløbet og arbejdet var over alle forventninger.

Rikke Wolff

Se flere anmeldelser på Facebook​

bestil Akut og forebyggende kloakservice i dag

​Vi bestræber os også på at komme ud til kunden så hurtigt som muligt for at udføre kloakservice opgaver. Dertil kommer, at vi har kloak døgnservice, så du kan ringe til os, hvis der opstår et akut problem med dit kloak- eller afløbssystem.

Kloakservice Nord tilbyder med andre ord både akut og forebyggende kloakservice opgaver, og det kan række over arbejdsområder som for eksempel slamsugning, kloakspuling og TV-inspektion af kloak.

Du kan ringe til os på telefon 4260 9600, men du kan også sende en e-mail til info@kloakservicenord.dk, hvis du vil høre, hvad vi kan tilbyde inden for kloakservice opgaver, eller hvis du ønsker et godt tilbud.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kloakservice Nord ApS 

Rådyret 153, 9530 Støvring

Klik her for rutevejledning

CVR: 36709154

Kontakt os

Telefon: 4260 9600

E-mail: info@kloakservicenord.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Vi har døgnåbent - alle ugens dage.

Mails besvares alle dage.