Kloakspuling af tilstoppet kloak​

Kloakservice Nord ApS tilbyder kloakspuling af tilstoppet kloak. Det kan for eksempel være, hvis kloakken er blevet tilstoppet af rødder, grene, sten eller grus, at der bliver brug for kloakspuling. Vi kan i samme forbindelse tilbyde slamsugning. Vi kan også udføre kloakspuling som led i ordinær vedligeholdelse af din kloak og dine afløb, selvom at den ikke er tilstoppet.

​Der kan være mange årsager til en tilstoppet kloak

​Der kan være flere årsager til at der er brug for kloakspuling af en tilstoppet kloak eller et lignende problem. Generelt anbefales det at hælde et par liter kogende vand igennem afløbet hver uge, herunder når der opstå lugtgener eller en forstoppelse. Ofte kan problemet også afhjælpes ved at skille vandlåsen ad.

Hvis dette ikke hjælper, og du fortsat har en tilstoppet kloak, så står vi parat til at komme ud og lave en kloakspuling, og eventuelt en slamsugning. Vi har døgnvagt, så du kan også ringe til os i akutte tilfælde.

Ring til os hvis du har brug for en kloakspuling​

​Kloakservice Nord vægter god kundeservice, høj effektivitet og fleksibel effektivitet. Dertil kommer, at vores kunder aldrig skal betale for mere, end vi har udført og aftalt i forbindelse med en tilstoppet kloak og en kloakspuling. Vi er klar over, at vores kunder ikke vil komme igen, og at de heller ikke vil anbefale os, hvis de ikke bliver tilfredse med vores kloakspuling.

Hvis du har en tilstoppet kloak og har brug for kloakspuling, og eventuel slamsugning, i for eksempel Aalborg & Hjørring eller andre steder i Nordjylland, så er du velkommen til at ringe til os på telefon

42 60 96 00 eller sende en e-mail på info@kloakservicenord.dk.​

​Bliv kontaktet ved at udfylde formularen

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2

​Vurderet 4 / 5 stjerner på baggrund af mere end 7 anmeldelser på​ Facebook

​Firmaoplysninger

Kloakservice Nord

CVR: 36709154​

​Her finder du os

​Kontaktoplysninger