Olieudskiller til olie og benzin? Vi installerer og tømmer

Hos Kloakservice Nord ApS arbejder vi med et væld af forskellige kloak og afløbsopgaver. Med 25 års erfaring i ryggen tager vi de fleste opgaver på vores skuldre, og vi håndterer dem på driftssikker og effektiv vis. Hos Kloakservice Nord arbejder vi i det meste af Nordjylland, både i og omkring Støvring, Aalborg og Hjørring.

Så står du med en opgave, som involverer installation eller tømning af en olie- og benzinudskiller, så kan du sagtens tage kontakt til os. Vi er klar på opgaven, også når det kommer til din olieudskiller – dimensionering, nedgravning og tømning sørger vi nemlig alt sammen for.

Hvad er en olieudskiller?

Du finder typisk en olieudskiller i afløbsledningerne i områder, hvor olie og benzin ofte siver med ned i afløbene, eksempelvis hos værksteder og vaskepladser.​

Denne foranstaltning sikrer spildevandet og er derfor vigtig. Udskillelsen foregår på modsat vis end et sandfang, da den nedsatte hastighed i vandet lader olie og benzin stige til vejrs i udskilleren. Det sker, fordi disse væsker er lettere end vand. Dermed separeres vandet fra de uønskede væsker, og herfra kan din gældende benzin- og olieudskiller tømmes.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Hos Kloakservice Nord har vi som sagt stor erfaring med alle former for kloak- og afløbsrelaterede opgaver. Står du dermed og mangler en professionel til jobbet, så kan du roligt kontakte os. Vi giver et uforpligtende tilbud, efter vi har set din opgave an. 

For kontakt kan du benytte kontaktformularen her på siden eller kontakte os på enten telefon 42 60 96 00 eller på mail info@kloakservicenord.dk.​

stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2

​Vurderet 4 / 5 stjerner på baggrund af mere end 7 anmeldelser på​ Facebook

​Firmaoplysninger

Kloakservice Nord

CVR: 36709154​

​Her finder du os

​Kontaktoplysninger