​Hos Kloakservice Nord ApS arbejder vi med et væld af forskellige kloak og afløbsopgaver. Med 25 års erfaring i ryggen tager vi de fleste opgaver på vores skuldre, og vi håndterer dem på driftssikker og effektiv vis. Hos Kloakservice Nord arbejder vi i det meste af Nordjylland, både i og omkring Støvring, Randers, Aalborg og Hjørring.

​Så står du med en opgave, som involverer installation eller tømning af en olie- og benzinudskiller, så kan du sagtens tage kontakt til os. Vi er klar på opgaven, også når det kommer til din olieudskiller – dimensionering, nedgravning og tømning sørger vi nemlig alt sammen for.

​Hvad er en olieudskiller?

Du finder typisk en olieudskiller i afløbsledningerne i områder, hvor olie og benzin ofte siver med ned i afløbene, eksempelvis hos værksteder og vaskepladser.​ Denne foranstaltning sikrer spildevandet og er derfor vigtig. Udskillelsen foregår på modsat vis end et sandfang, da den nedsatte hastighed i vandet lader olie og benzin stige til vejrs i udskilleren. Det sker, fordi disse væsker er lettere end vand. Dermed separeres vandet fra de uønskede væsker, og herfra kan din gældende benzin- og olieudskiller tømmes.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Hos Kloakservice Nord har vi som sagt stor erfaring med alle former for kloak- og afløbsrelaterede opgaver. Står du dermed og mangler en professionel til jobbet, så kan du roligt kontakte os. Vi giver et uforpligtende tilbud, efter vi har set din opgave an. For kontakt kan du benytte kontaktformularen her på siden eller kontakte os på enten telefon 4260 9600 eller på mail info@kloakservicenord.dk.

hvad siger vores kunder?

Vores kunder elsker os!
​Læs herunder hvad der bliver sagt om Kloakservice Nord ApS.

"Problemfrit forløb og god rådgivning"

Har netop brugt Kloakservice Nord til en opgave centralt i Aalborg. En sand fornøjelse fra første tlf. samtale til udført arbejde.

Troels Brix

"God og hurtig service!"

Super service serveret med smil. Og giver gerne råd og vejledning samt der er hurtig responstid. Absolut det firma vi bruger fremover.

Anja Post Jensen

"fem stjerner til kloakservice nord"

Fantastisk firma !! Vi kan kun give vores bedste anbefalinger til Kloak Service Nord. Hele forløbet og arbejdet var over alle forventninger.

Rikke Wolff

Se flere anmeldelser på Facebook​

bestil Akut og forebyggende kloakservice i dag

​Vi bestræber os også på at komme ud til kunden så hurtigt som muligt for at udføre kloakservice opgaver. Dertil kommer, at vi har kloak døgnservice, så du kan ringe til os, hvis der opstår et akut problem med dit kloak- eller afløbssystem.

Kloakservice Nord tilbyder med andre ord både akut og forebyggende kloakservice opgaver, og det kan række over arbejdsområder som for eksempel slamsugning, kloakspuling og TV-inspektion af kloak.

Du kan ringe til os på telefon 4260 9600, men du kan også sende en e-mail til info@kloakservicenord.dk, hvis du vil høre, hvad vi kan tilbyde inden for kloakservice opgaver, eller hvis du ønsker et godt tilbud.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kloakservice Nord ApS 

Rådyret 153, 9530 Støvring

Klik her for rutevejledning

CVR: 36709154

Kontakt os

Telefon: 4260 9600

E-mail: info@kloakservicenord.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Vi har døgnåbent - alle ugens dage.

Mails besvares alle dage.