​​Kloakservice Nord ApS tilbyder rensning af din brønd. Det er vigtigt at få renset sin brønd, før der opstår vandskader, fordi vandet løber over brønden. I værste fald kan det føre til vandskader på huset.

Manglende rensning af brønd kan føre til vandskader​

​Et hus kan have fire forskellige brønde, og det er nedløbsbrønde, nedgangsbrønde, spulebrønde og pumpebrønde. Og der er en hovedbrønd, som opsamler alt spildevandet. Der er i særlig grad brug for rensning af brønd i forbindelse med nedløbsbrønde, fordi der samler sig blade, jord og snavs, hvilket kan lukke for udløbshullet. Det kan også medføre forstoppelse i hovedbrønden.

​Du kan selv tjekke dine brønde, og du kan selv udføre en mindre rensning af din brønd. Du kan for eksempel tjekke og rense dine brønde både forår og efterår. Hvis du har en pumpebrønd, bør du også rense pumpen.

Du kan lave en fast aftale om rensning af din brønd​

​Dertil kommer, at du kan få en fast aftale med os omkring rensningen af brønd. Vi kan naturligvis også komme ad hoc, ligesom vi kan komme akut via vores kloak døgnservice, hvis det går helt galt med dine brønde. Kloakservice Nord kommer i Støvring, Aalborg, Randers, Hjørring og resten af Nordjylland for at udføre rensning af brønden, og vi lægger vægt på kundeservice, effektivitet og fleksibilitet, ligesom vi altid sikrer, at vores kunder kun skal betale for det aftalte arbejde.

​Du kan ringe til os på telefon 4260 9600, eller du kan skrive til vores e-mail på info@kloakservicenord.dk, hvis du har problemer med dine brønde eller ønsker en serviceaftale på rensning af din brønd.

hvad siger vores kunder?

Vores kunder elsker os!
​Læs herunder hvad der bliver sagt om Kloakservice Nord ApS.

"Problemfrit forløb og god rådgivning"

Har netop brugt Kloakservice Nord til en opgave centralt i Aalborg. En sand fornøjelse fra første tlf. samtale til udført arbejde.

Troels Brix

"God og hurtig service!"

Super service serveret med smil. Og giver gerne råd og vejledning samt der er hurtig responstid. Absolut det firma vi bruger fremover.

Anja Post Jensen

"fem stjerner til kloakservice nord"

Fantastisk firma !! Vi kan kun give vores bedste anbefalinger til Kloak Service Nord. Hele forløbet og arbejdet var over alle forventninger.

Rikke Wolff

Se flere anmeldelser på Facebook​

bestil Akut og forebyggende kloakservice i dag

​Vi bestræber os også på at komme ud til kunden så hurtigt som muligt for at udføre kloakservice opgaver. Dertil kommer, at vi har kloak døgnservice, så du kan ringe til os, hvis der opstår et akut problem med dit kloak- eller afløbssystem.

Kloakservice Nord tilbyder med andre ord både akut og forebyggende kloakservice opgaver, og det kan række over arbejdsområder som for eksempel slamsugning, kloakspuling og TV-inspektion af kloak.

Du kan ringe til os på telefon 4260 9600, men du kan også sende en e-mail til info@kloakservicenord.dk, hvis du vil høre, hvad vi kan tilbyde inden for kloakservice opgaver, eller hvis du ønsker et godt tilbud.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kloakservice Nord ApS 

Rådyret 153, 9530 Støvring

Klik her for rutevejledning

CVR: 36709154

Kontakt os

Telefon: 4260 9600

E-mail: info@kloakservicenord.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Vi har døgnåbent - alle ugens dage.

Mails besvares alle dage.