Rensning af brønd og nedløbsbrønd​

Kloakservice Nord ApS tilbyder rensning af din brønd. Det er vigtigt at få renset sin brønd, før der opstår vandskader, fordi vandet løber over brønden. I værste fald kan det føre til vandskader på huset.

Manglende rensning af brønd kan føre til vandskader​

​Et hus kan have fire forskellige brønde, og det er nedløbsbrønde, nedgangsbrønde, spulebrønde og pumpebrønde. Og der er en hovedbrønd, som opsamler alt spildevandet. Der er i særlig grad brug for rensning af brønd i forbindelse med nedløbsbrønde, fordi der samler sig blade, jord og snavs, hvilket kan lukke for udløbshullet. Det kan også medføre forstoppelse i hovedbrønden.

Du kan selv tjekke dine brønde, og du kan selv udføre en mindre rensning af din brønd. Du kan for eksempel tjekke og rense dine brønde både forår og efterår. Hvis du har en pumpebrønd, bør du også rense pumpen.

Du kan lave en fast aftale om rensning af din brønd​

​Dertil kommer, at du kan få en fast aftale med os omkring rensningen af brønd. Vi kan naturligvis også komme ad hoc, ligesom vi kan komme akut via vores kloak døgnservice, hvis det går helt galt med dine brønde.

Kloakservice Nord kommer i Støvring, Aalborg, Hjørring og resten af Nordjylland for at udføre rensning af brønden, og vi lægger vægt på kundeservice, effektivitet og fleksibilitet, ligesom vi altid sikrer, at vores kunder kun skal betale for det aftalte arbejde.

Du kan ringe til os på telefon 42 60 96 00, eller du kan skrive til vores e-mail på info@kloakservicenord.dk, hvis du har problemer med dine brønde eller ønsker en serviceaftale på rensning af din brønd.​

Bliv kontaktet ved at udfylde formularen​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2

​Vurderet 4 / 5 stjerner på baggrund af mere end 7 anmeldelser på​ Facebook

​Firmaoplysninger

Kloakservice Nord

CVR: 36709154​

​Her finder du os

​Kontaktoplysninger