​Hos Kloakservice Nord ApS har vi mange års erfaring inden for kloak og service hos både private og erhverv. Vi opererer i hele Nordjylland, fra Støvring, Randers, Aalborg og op til Hjørring.

​Vi tager de fleste opgaver på os, og blandt andet kan vi tilbyde installation og tømning af et sandfang i forbindelse med dine afløbsledninger. Her kan der være tale om en regnvandsbrønd med sandfang eller et sandfang til faskine, hvor der er risiko for større former for urenheder, som eksempelvis kviste.

​Hvilken gavn har et sandfang?

Er det nødvendigt at dine afløbsledninger bliver beskyttet mod større partikler af urenheder, så er et sandfang løsningen. Med andre ord sørger sandfanget for, at urenheder, som kan skabe tilstopning i afløbene, bliver holdt ude af systemet. Det sker ved, at det underjordiske bygværk sænker hastigheden på vandets gennemstrømning, og at større partikler derved bundfældes for herefter at blive tømt.​

Vi har stor erfaring med både installation og tømning af netop sandfang. Vi sørger for, at dine afløbsledninger får en installation i de retter dimensioner, så de rette partikler kan nå at synke til bunds. Et betonsandfang fylder ikke meget, men alligevel skal den typisk kun tømmes en gang om året.

​Kontakt os ved både installation og tømning

Har du behov for installation af et sandfang, så står vi klar til at hjælpe dig hos Kloakservice Nord. Står du derimod med et sandfang, som skal tømmes, så kan du også roligt kontakte os. Du kan udfylde kontaktformularen her på siden eller kontakte os på telefon 4260 9600 eller på info@kloakservicenord.dk. Vi laver en aftale og finder den rette løsning med dit sandfang – pris og omfang varierer, men vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

hvad siger vores kunder?

Vores kunder elsker os!
​Læs herunder hvad der bliver sagt om Kloakservice Nord ApS.

"Problemfrit forløb og god rådgivning"

Har netop brugt Kloakservice Nord til en opgave centralt i Aalborg. En sand fornøjelse fra første tlf. samtale til udført arbejde.

Troels Brix

"God og hurtig service!"

Super service serveret med smil. Og giver gerne råd og vejledning samt der er hurtig responstid. Absolut det firma vi bruger fremover.

Anja Post Jensen

"fem stjerner til kloakservice nord"

Fantastisk firma !! Vi kan kun give vores bedste anbefalinger til Kloak Service Nord. Hele forløbet og arbejdet var over alle forventninger.

Rikke Wolff

Se flere anmeldelser på Facebook​

bestil Akut og forebyggende kloakservice i dag

​Vi bestræber os også på at komme ud til kunden så hurtigt som muligt for at udføre kloakservice opgaver. Dertil kommer, at vi har kloak døgnservice, så du kan ringe til os, hvis der opstår et akut problem med dit kloak- eller afløbssystem.

Kloakservice Nord tilbyder med andre ord både akut og forebyggende kloakservice opgaver, og det kan række over arbejdsområder som for eksempel slamsugning, kloakspuling og TV-inspektion af kloak.

Du kan ringe til os på telefon 4260 9600, men du kan også sende en e-mail til info@kloakservicenord.dk, hvis du vil høre, hvad vi kan tilbyde inden for kloakservice opgaver, eller hvis du ønsker et godt tilbud.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kloakservice Nord ApS 

Rådyret 153, 9530 Støvring

Klik her for rutevejledning

CVR: 36709154

Kontakt os

Telefon: 4260 9600

E-mail: info@kloakservicenord.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Vi har døgnåbent - alle ugens dage.

Mails besvares alle dage.