Sandfang og tømning af sandfang tilbydes

Hos Kloakservice Nord ApS har vi mange års erfaring inden for kloak og service hos både private og erhverv. Vi opererer i hele Nordjylland, fra Støvring og Aalborg og op til Hjørring. 

Vi tager de fleste opgaver på os, og blandt andet kan vi tilbyde installation og tømning af et sandfang i forbindelse med dine afløbsledninger. Her kan der være tale om en regnvandsbrønd med sandfang eller et sandfang til faskine, hvor der er risiko for større former for urenheder, som eksempelvis kviste.

Hvilken gavn har et sandfang?

Er det nødvendigt at dine afløbsledninger bliver beskyttet mod større partikler af urenheder, så er et sandfang løsningen. Med andre ord sørger sandfanget for, at urenheder, som kan skabe tilstopning i afløbene, bliver holdt ude af systemet. Det sker ved, at det underjordiske bygværk sænker hastigheden på vandets gennemstrømning, og at større partikler derved bundfældes for herefter at blive tømt.​

Vi har stor erfaring med både installation og tømning af netop sandfang. Vi sørger for, at dine afløbsledninger får en installation i de retter dimensioner, så de rette partikler kan nå at synke til bunds. Et betonsandfang fylder ikke meget, men alligevel skal den typisk kun tømmes en gang om året.

Kontakt os ved både installation og tømning

Har du behov for installation af et sandfang, så står vi klar til at hjælpe dig hos Kloakservice Nord. Står du derimod med et sandfang, som skal tømmes, så kan du også roligt kontakte os. 

Du kan udfylde kontaktformularen her på siden eller kontakte os på telefon 42 60 96 00 eller på info@kloakservicenord.dk. Vi laver en aftale og finder den rette løsning med dit sandfang – pris og omfang varierer, men vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2

​Vurderet 4 / 5 stjerner på baggrund af mere end 7 anmeldelser på​ Facebook

​Firmaoplysninger

Kloakservice Nord

CVR: 36709154​

​Her finder du os

​Kontaktoplysninger