​Kloakservice Nord ApS tilbyder slamsugning i blandt andet i Aalborg, Randers, Hjørring og andre steder i Nordjylland i private boliger, for virksomheder og for offentlige institutioner. Vi har mange års erfaring med alle former for slamsugning og med alle typer af kloaksystemer. Vi kan derfor udføre slamsugning og sugning af andet flydende affald i forbindelse med blandt andet:

  • Trixtanke
  • Septiktanke
  • Sandfang
  • Køkkenborde
  • Gylletanke
  • Vejbrønde
  • Pumpebrønde
  • Fedtudskillere
  • Olieudskillere
  • Benzinudskillere​

Vi lægger vægt på effektiv og fleksibel slamsugning​

​Vi lægger naturligvis altid vægt på kundeservice, effektivitet og fleksibilitet, ligesom vores kunder kun skal betale for det arbejde, som der bliver lavet i forbindelse med slamsugning. Vi er fuld bevidste om, at vores kunder ikke kommer igen og heller ikke anbefaler os, hvis de ikke bliver tilfredse med vores slamsugning.

Vi tilbyder også døgnvagt i akutte tilfælde, men vi søger altid for at komme så hurtigt som muligt, når vores kunder har brug for slamsugning. Men vi kan også tilbyde en fast aftale, så vi kommer automatisk med jævne mellemrum, således du ikke oplever uregelmæssigheder eller andre problemer på uheldige tidspunkter ifb. med slamsugning.

Ring og få en pris på slamsugning på din egendom​

​Hvis du har brug for slamsugning, uagtet det akut, ad hoc eller efter en fast aftale, så ring til Kloakservice Nord på vores telefon 4260 9600 eller send os en e-mail på info@kloakservicenord.dk. Vi giver dig et uforpligtende tilbud på slamsugning, ligesom vi kan lave en aftale, der passer til dine behov.

hvad siger vores kunder?

Vores kunder elsker os!
​Læs herunder hvad der bliver sagt om Kloakservice Nord ApS.

"Problemfrit forløb og god rådgivning"

Har netop brugt Kloakservice Nord til en opgave centralt i Aalborg. En sand fornøjelse fra første tlf. samtale til udført arbejde.

Troels Brix

"God og hurtig service!"

Super service serveret med smil. Og giver gerne råd og vejledning samt der er hurtig responstid. Absolut det firma vi bruger fremover.

Anja Post Jensen

"fem stjerner til kloakservice nord"

Fantastisk firma !! Vi kan kun give vores bedste anbefalinger til Kloak Service Nord. Hele forløbet og arbejdet var over alle forventninger.

Rikke Wolff

Se flere anmeldelser på Facebook​

bestil Akut og forebyggende kloakservice i dag

​Vi bestræber os også på at komme ud til kunden så hurtigt som muligt for at udføre kloakservice opgaver. Dertil kommer, at vi har kloak døgnservice, så du kan ringe til os, hvis der opstår et akut problem med dit kloak- eller afløbssystem.

Kloakservice Nord tilbyder med andre ord både akut og forebyggende kloakservice opgaver, og det kan række over arbejdsområder som for eksempel slamsugning, kloakspuling og TV-inspektion af kloak.

Du kan ringe til os på telefon 4260 9600, men du kan også sende en e-mail til info@kloakservicenord.dk, hvis du vil høre, hvad vi kan tilbyde inden for kloakservice opgaver, eller hvis du ønsker et godt tilbud.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kloakservice Nord ApS 

Rådyret 153, 9530 Støvring

Klik her for rutevejledning

CVR: 36709154

Kontakt os

Telefon: 4260 9600

E-mail: info@kloakservicenord.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Vi har døgnåbent - alle ugens dage.

Mails besvares alle dage.