Slamsugning tilbydes i Nordjylland​

Kloakservice Nord ApS tilbyder slamsugning i blandt andet i Aalborg, Hobro, Rebild, Hjørring og andre steder i Nordjylland i private boliger, for virksomheder og for offentlige institutioner. Vi har mange års erfaring med alle former for slamsugning og med alle typer af kloaksystemer.

Vi kan derfor udføre slamsugning og sugning af andet flydende affald i forbindelse med blandt andet:

  • Trixtanke
  • Septiktanke

Vi lægger vægt på effektiv og fleksibel slamsugning​

​Vi lægger naturligvis altid vægt på kundeservice, effektivitet og fleksibilitet, ligesom vores kunder kun skal betale for det arbejde, som der bliver lavet i forbindelse med slamsugning. Vi er fuld bevidste om, at vores kunder ikke kommer igen og heller ikke anbefaler os, hvis de ikke bliver tilfredse med vores slamsugning.

Vi tilbyder også døgnvagt i akutte tilfælde, men vi søger altid for at komme så hurtigt som muligt, når vores kunder har brug for slamsugning. Men vi kan også tilbyde en fast aftale, så vi kommer automatisk med jævne mellemrum, således du ikke oplever uregelmæssigheder eller andre problemer på uheldige tidspunkter ifb. med slamsugning.

Ring og få en pris på slamsugning på din egendom​

​Hvis du har brug for slamsugning, uagtet det akut, ad hoc eller efter en fast aftale, så ring til Kloakservice Nord på vores telefon 42 60 96 00 eller send os en e-mail på info@kloakservicenord.dk

Vi giver dig et uforpligtende tilbud på slamsugning, ligesom vi kan lave en aftale, der passer til dine behov.​

​Eller udfyld kontaktformularen 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2

​Vurderet 4 / 5 stjerner på baggrund af mere end 7 anmeldelser på​ Facebook

​Firmaoplysninger

Kloakservice Nord

CVR: 36709154​

​Her finder du os

​Kontaktoplysninger