​TV-inspektion af kloak, faldstamme og afløb

Kloakservice Nord ApS udfører TV-inspektion af kloak, faldstammer og afløbsledninger. TV-inspektioner kan benyttes i forbindelse med forebyggende vedligeholdelse, ved gentagende forstoppelser og ved mistanke om rotter. En inspektion kan også ske forud for, at du sætter din ejendom til salg, eller inspektionen kan ske i forbindelse med overtagelse af en ejendom.

Lugtgener kan kræve en TV-inspektion​

​Du er måske ude for, at du oplever lugtgener fra dine afløb, og hvis det ikke er muligt at fjerne disse luftgener ved almindelig vedligeholdelse, kan det blive nødvendigt med en TV-inspektion af kloak og afløbsrør. Lugtgener kan tyde på, at der er en mindre forstoppelse eller ligefrem en skade.

Manglende inspektion af kloak kan føre til store skader​

​Det er vigtigt at få udbedret en mindre forstoppelse så hurtigt som muligt, og inden den fører til en akut forstoppelse af kloakken. Dels kan det føre til, at du står om natten i en weekend med et kloaksystem, der ikke virker, og dels kan det føre til oversvømmelse i dit hus.

En TV-inspektion af kloak kan dels finde skader, uden det er nødvendigt at grave hele haven op, og dels kan den finde begyndende skader. Inspektionen sker ved at føre en maskine med et kamera ned i kloakken og rørene for at lokalisere en skade og årsagen til skaden.

Ring til Kloakservice Nord på telefon 42 60 96 00 eller skriv en e-mail til info@kloakservicenord.dk, hvis du ønsker en TV inspektion af dit kloak- og afløbssystem i Aalborg og Hjørring eller andre steder i Nordjylland.​

​Bliv kontaktet ved at udfylde fomularen

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2

​Vurderet 4 / 5 stjerner på baggrund af mere end 7 anmeldelser på​ Facebook

​Firmaoplysninger

Kloakservice Nord

CVR: 36709154​

​Her finder du os

​Kontaktoplysninger