Kloakservice Nord ApS udfører TV-inspektion af kloak, faldstammer og afløbsledninger. TV-inspektioner kan benyttes i forbindelse med forebyggende vedligeholdelse, ved gentagende forstoppelser og ved mistanke om rotter. En inspektion kan også ske forud for, at du sætter din ejendom til salg, eller inspektionen kan ske i forbindelse med overtagelse af en ejendom.

Lugtgener kan kræve en TV-inspektion​

​Du er måske ude for, at du oplever lugtgener fra dine afløb, og hvis det ikke er muligt at fjerne disse luftgener ved almindelig vedligeholdelse, kan det blive nødvendigt med en TV-inspektion af kloak og afløbsrør. Lugtgener kan tyde på, at der er en mindre forstoppelse eller ligefrem en skade.

Manglende inspektion af kloak kan føre til store skader​

​Det er vigtigt at få udbedret en mindre forstoppelse så hurtigt som muligt, og inden den fører til en akut forstoppelse af kloakken. Dels kan det føre til, at du står om natten i en weekend med et kloaksystem, der ikke virker, og dels kan det føre til oversvømmelse i dit hus.

En TV-inspektion af kloak kan dels finde skader, uden det er nødvendigt at grave hele haven op, og dels kan den finde begyndende skader. Inspektionen sker ved at føre en maskine med et kamera ned i kloakken og rørene for at lokalisere en skade og årsagen til skaden.

Ring til Kloakservice Nord på telefon 4260 9600 eller skriv en e-mail til info@kloakservicenord.dk, hvis du ønsker en TV inspektion af dit kloak- og afløbssystem i Aalborg, Randers og Hjørring eller andre steder i Nordjylland.​

hvad siger vores kunder?

Vores kunder elsker os!
​Læs herunder hvad der bliver sagt om Kloakservice Nord ApS.

"Problemfrit forløb og god rådgivning"

Har netop brugt Kloakservice Nord til en opgave centralt i Aalborg. En sand fornøjelse fra første tlf. samtale til udført arbejde.

Troels Brix

"God og hurtig service!"

Super service serveret med smil. Og giver gerne råd og vejledning samt der er hurtig responstid. Absolut det firma vi bruger fremover.

Anja Post Jensen

"fem stjerner til kloakservice nord"

Fantastisk firma !! Vi kan kun give vores bedste anbefalinger til Kloak Service Nord. Hele forløbet og arbejdet var over alle forventninger.

Rikke Wolff

Se flere anmeldelser på Facebook​

bestil Akut og forebyggende kloakservice i dag

​Vi bestræber os også på at komme ud til kunden så hurtigt som muligt for at udføre kloakservice opgaver. Dertil kommer, at vi har kloak døgnservice, så du kan ringe til os, hvis der opstår et akut problem med dit kloak- eller afløbssystem.

Kloakservice Nord tilbyder med andre ord både akut og forebyggende kloakservice opgaver, og det kan række over arbejdsområder som for eksempel slamsugning, kloakspuling og TV-inspektion af kloak.

Du kan ringe til os på telefon 4260 9600, men du kan også sende en e-mail til info@kloakservicenord.dk, hvis du vil høre, hvad vi kan tilbyde inden for kloakservice opgaver, eller hvis du ønsker et godt tilbud.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kloakservice Nord ApS 

Rådyret 153, 9530 Støvring

Klik her for rutevejledning

CVR: 36709154

Kontakt os

Telefon: 4260 9600

E-mail: info@kloakservicenord.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Vi har døgnåbent - alle ugens dage.

Mails besvares alle dage.