​EFFEKTIV OG HURTIG TØRSUGNING MED VORES MAMMUTSUGER I STØVRING

En brøkdel af arbejdet på en brøkdel af tiden

I fortiden var fjernelse af store mængder tørt eller vådt materiale en utroligt hård og tidskrævende opgave. Heldigvis behøver du ikke længere at beskæftige dig med det. I dag har vi en mammutsuger, der kan udføre arbejdet for os. Eller en tørsuger, tørstofsuger eller slamsuger, som nogle kalder det. Så kan du få fjernet dit affald på en brøkdel af tiden og med en brøkdel af arbejdet.

En moderne tørsuger er også langt sundere for miljøet, da selv fine støvpartikler bliver fanget af dens avancerede filtersystem. Med vores placering i Støvring betjener vi kunder i Nordjylland og resten af Jylland.

Svær tilgængelighed? En tørstofsuger er løsningen En mammutsuger kan ofte være løsningen, hvis du ønsker at fjerne noget fra et svært tilgængeligt sted. Den har nemlig en lang sugeradius, der giver adgang til steder, hvor du aldrig havde overvejet før.

En mammutsuger eller tørstofsuger kan for eksempel bruges til at fjerne affald fra tage, siloer, rensningsanlæg, forbrændingsanlæg og kældere. Og den kan også bruges som blæser, hvis du har en stor mængde sand eller lignende tørprodukt, der skal fjernes.

Har du brug for en tørsuger? Kontakt os når som helst, hvor som helst I vores branche er vi bekendte med akutte situationer, og vi har erfaringen til at håndtere dem. Så føl dig tryg ved at ringe til os, uanset om du har brug for en tørsuger næste uge eller øjeblikkeligt. Her får du professionel hjælp til en fornuftig pris.

Du laver opkaldet.

Vi klarer resten.​​

hvad siger vores kunder?

Vores kunder elsker os!
​Læs herunder hvad der bliver sagt om Kloakservice Nord ApS.

"Problemfrit forløb og god rådgivning"

Har netop brugt Kloakservice Nord til en opgave centralt i Aalborg. En sand fornøjelse fra første tlf. samtale til udført arbejde.

Troels Brix

"God og hurtig service!"

Super service serveret med smil. Og giver gerne råd og vejledning samt der er hurtig responstid. Absolut det firma vi bruger fremover.

Anja Post Jensen

"fem stjerner til kloakservice nord"

Fantastisk firma !! Vi kan kun give vores bedste anbefalinger til Kloak Service Nord. Hele forløbet og arbejdet var over alle forventninger.

Rikke Wolff

Se flere anmeldelser på Facebook​

bestil Akut og forebyggende kloakservice i dag

​Vi bestræber os også på at komme ud til kunden så hurtigt som muligt for at udføre kloakservice opgaver. Dertil kommer, at vi har kloak døgnservice, så du kan ringe til os, hvis der opstår et akut problem med dit kloak- eller afløbssystem.

Kloakservice Nord tilbyder med andre ord både akut og forebyggende kloakservice opgaver, og det kan række over arbejdsområder som for eksempel slamsugning, kloakspuling og TV-inspektion af kloak.

Du kan ringe til os på telefon 4260 9600, men du kan også sende en e-mail til info@kloakservicenord.dk, hvis du vil høre, hvad vi kan tilbyde inden for kloakservice opgaver, eller hvis du ønsker et godt tilbud.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kloakservice Nord ApS 

Rådyret 153, 9530 Støvring

Klik her for rutevejledning

CVR: 36709154

Kontakt os

Telefon: 4260 9600

E-mail: info@kloakservicenord.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Vi har døgnåbent - alle ugens dage.

Mails besvares alle dage.