Vi udfører slamsugning og kloakspuling​

​Kloakservice Nord ApS har speciale i TV-inspektion, slamsugning, kloakspuling, genbrugsspuling og rensning af brønde. Vi kører overalt i Nordjylland, herunder i Aalborg, Rebild, Hobro og Hjørring for at udføre løbende vedligeholdelse og løse akutte problemer i forbindelse med vores døgnservice.

Vi har 25 års erfaring og udfører alle former for kloakservice i private boliger, for virksomheder og for offentlige institutioner. Desuden benytter vi vores egne maskiner, således vi er sikre på driftsikkerheden.

Du kan forebygge problemer ved en aftale med Kloakservice Nord​

​Slamsugning, kloakspuling og rensning af brønde kan ske som led i en fast aftale med din kloakmester, hvorimod man normalt ikke planlægger TV-inspektion og reparation af kloak, afløb og faldstammer. Men ofte er det billigere at udbedre en skade, inden den vokser og måske laver varige skader på huset. Derfor kan det være en god ide med en TV-inspektion, selvom der ikke umiddelbart er tegn på skader. En kloakmester kan her finde potentielle skader, herunder eventuelle rotteproblemer.

Få os ud og tilse din kloak og afløb​

​Normalt laver vi en aftale ved, at vi kommer ud til kunden for at kigge på opgaven. Derefter aftaler vi, hvad der skal eller bør laves, hvorpå vi giver et uforpligtende tilbud. Når vi har udført opgaven, rydder vi naturligvis op efter os, ligesom vi lægger vægt på service og kvalitet, især fordi vi gerne vil beholde vores faste kunder.

Ring til os på telefon 42 60 96 00 og skrive til info@kloakservicenord.dk for at aftale et møde og få en aftale til en god pris.​

​Bliv kontaktet ved at udfylde formularen

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2

​Vurderet 4 / 5 stjerner på baggrund af mere end 7 anmeldelser på​ Facebook

​Firmaoplysninger

Kloakservice Nord

CVR: 36709154​

​Her finder du os

​Kontaktoplysninger