​​Kloakservice Nord ApS har speciale i TV-inspektion, slamsugning, kloakspuling, genbrugsspuling og rensning af brønde. Vi kører overalt i Nordjylland, herunder i Aalborg, Rebild, Hobro og Hjørring for at udføre løbende vedligeholdelse og løse akutte problemer i forbindelse med vores døgnservice.

​Vi har 25 års erfaring og udfører alle former for kloakservice i private boliger, for virksomheder og for offentlige institutioner. Desuden benytter vi vores egne maskiner, således vi er sikre på driftsikkerheden.

Du kan forebygge problemer ved en aftale med Kloakservice Nord​

​Slamsugning, kloakspuling og rensning af brønde kan ske som led i en fast aftale med din kloakmester, hvorimod man normalt ikke planlægger TV-inspektion og reparation af kloak, afløb og faldstammer. Men ofte er det billigere at udbedre en skade, inden den vokser og måske laver varige skader på huset. Derfor kan det være en god ide med en TV-inspektion, selvom der ikke umiddelbart er tegn på skader. En kloakmester kan her finde potentielle skader, herunder eventuelle rotteproblemer.

Få os ud og tilse din kloak og afløb​

​Normalt laver vi en aftale ved, at vi kommer ud til kunden for at kigge på opgaven. Derefter aftaler vi, hvad der skal eller bør laves, hvorpå vi giver et uforpligtende tilbud. Når vi har udført opgaven, rydder vi naturligvis op efter os, ligesom vi lægger vægt på service og kvalitet, især fordi vi gerne vil beholde vores faste kunder.

Ring til os på telefon 4260 9600 og skrive til info@kloakservicenord.dk for at aftale et møde og få en aftale til en god pris.

hvad siger vores kunder?

Vores kunder elsker os!
​Læs herunder hvad der bliver sagt om Kloakservice Nord ApS.

"Problemfrit forløb og god rådgivning"

Har netop brugt Kloakservice Nord til en opgave centralt i Aalborg. En sand fornøjelse fra første tlf. samtale til udført arbejde.

Troels Brix

"God og hurtig service!"

Super service serveret med smil. Og giver gerne råd og vejledning samt der er hurtig responstid. Absolut det firma vi bruger fremover.

Anja Post Jensen

"fem stjerner til kloakservice nord"

Fantastisk firma !! Vi kan kun give vores bedste anbefalinger til Kloak Service Nord. Hele forløbet og arbejdet var over alle forventninger.

Rikke Wolff

Se flere anmeldelser på Facebook​

bestil Akut og forebyggende kloakservice i dag

​Vi bestræber os også på at komme ud til kunden så hurtigt som muligt for at udføre kloakservice opgaver. Dertil kommer, at vi har kloak døgnservice, så du kan ringe til os, hvis der opstår et akut problem med dit kloak- eller afløbssystem.

Kloakservice Nord tilbyder med andre ord både akut og forebyggende kloakservice opgaver, og det kan række over arbejdsområder som for eksempel slamsugning, kloakspuling og TV-inspektion af kloak.

Du kan ringe til os på telefon 4260 9600, men du kan også sende en e-mail til info@kloakservicenord.dk, hvis du vil høre, hvad vi kan tilbyde inden for kloakservice opgaver, eller hvis du ønsker et godt tilbud.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kloakservice Nord ApS 

Rådyret 153, 9530 Støvring

Klik her for rutevejledning

CVR: 36709154

Kontakt os

Telefon: 4260 9600

E-mail: info@kloakservicenord.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Vi har døgnåbent - alle ugens dage.

Mails besvares alle dage.